Kolmannen polven ammattitaidolla

Olemme oululainen kuljetusalan perheyritys, joka on erikoistunut lämpösäädeltyihin kuljetuksiin ja monipuolisen lämpötilasäädellyn kaluston vuokraamiseen.

Perheyrityksessämme työskentelee mukana jo sukumme 3. polvi. Kuljetusliikkeemme työllistää yli 20 autonkuljettajaa.

Ota yhteyttä ja kysyy lisää palveluistamme!

Osakasyrityksenä entistä paremmat kuljetuspalvelut

Yrityksemme on ollut OAK:n, Oulun Autokuljetus Oy:n, osakasyritys jo vuodesta 1972. Ratkaisu on ollut kaikin puolin erinomainen. Se vapauttaa meidät keskittymään ydinosaamiseemme: lämpötilasäädeltyjen tuotteiden kuljettamiseen.

OAK hoitaa puolestamme ajotilauksiemme vastaanotot ja logistiset järjestelyt, samoin palveluiden markkinoinnin.

Vihreästi ja vastuullisesti ratissa

Pienentääksemme hiilijalanjälkeämme meillä on käytössä kaksi Green Double -yhdistelmäajoneuvoa. Kuormatiloiltaan yli 200 kuution suuruinen yhdistelmä vähentää polttoaineen kulutusta, kun kulutus suhteutetaan kuorman kokoon. Myös ajoneuvojen määrä tiellä vähenee, sillä kokonaispainoltaan 88 tonnin Green Doublen kantavuus on yli puolet suurempi kuin perinteisen 60 tonnin yhdistelmäajoneuvon.

Pyrimme vähentämään kuljetusten ympäristölle aiheuttamia päästöjä myös huolehtimalla siitä, että kuljettajamme käyvät läpi taloudellisen ajotavan koulutuksen. Oman laatujärjestelmämme lisäksi olemme sitoutuneet noudattamaan OAK:n laatujärjestelmää.